Chiro Lozen
Spelen | Lachen | Leren

Kamiel


Een vriend en leider die voor velen van ons veel heeft betekend. Kamiel, je stond altijd klaar voor iedereen op elk moment. Je was altijd van de partij, lachte veel en was er als eerste bij om iets uit te steken.

Als vriend en leider was je een inspiratie voor ons allemaal. Je zette je onvermoeibaar in om alles draaiende te houden achter de schermen en voor de activiteiten van de leden. Kamiel, je hebt ons geleerd hoe belangrijk het is om te genieten van het leven en om te lachen.

Dankjewel om deze tijd met ons te delen. Je zal altijd een speciale plaats hebben in ons hart.


Lode


Lode, Als we op de chiro binnenstappen horen wij u nog altijd lachen. Uw gezapige lach zorgde altijd voor de juiste sfeer en gezelligheid in de groep. Maar ook als dj zorgde je gegarandeerd voor een goed feestje.

Lode, Je laat een grote leegte achter op de chiro. We gaan je nog vaak missen, je was niet alleen een goede kok, maar ook achter de schermen konden we altijd op u rekenen. Als boekhouder van de vzw, beheerder van de website, en zoveel meer ... je stond ons altijd bij met raad en daad.

Lode, Je hebt ons veel mooie herinneringen gegeven door de leuke, maar ook vaak genante, foto's die je maakte. Je zorgde ervoor dat niet alleen wij, maar ook het thuisfront kon genieten van onze activiteiten.

Lode, Wij zullen ons voor 100% inzetten om de chiro te laten voortbestaan. We willen er heel graag voor zorgen dat uw kindjes naar de chiro kunnen komen, omdat we weten dat je er heel erg naar uitkeek om hun eerste uniform aan te trekken.

Lode, Ook voor Claudia zullen wij als chiro altijd blijven klaarstaan zoals jij klaar stond voor ons.

Lode, Voor ons ben je onvervangbaar, ondanks dat jij altijd zei dat iedereen vervangbaar is. We gaan je missen bij alles wat we doen, niet alleen als chirokracht, maar ook als vriend.