Chiro Lozen
Spelen | Lachen | Leren

Onze kook


Wie zorgt er op kamp voor het lekkere eten? Wie maakt voor ons spaghetti op Christus Koning? Inderdaad, de kookouders! Het kamp zou het kamp niet zijn zonder hun geweldig lekker eten. Elk jaar stellen Sarah, Kris, Nok, Ben, Jorn en Michelle weer een super menu op en verwennen ze ons met allerlei lekkernijen! Ook voor de jaarlijkse eetdag kunnen we op hun hulp rekenen.
Lode


Lode, Als we op de chiro binnenstappen horen wij u nog altijd lachen. Uw gezapige lach zorgde altijd voor de juiste sfeer en gezelligheid in de groep. Maar ook als dj zorgde je gegarandeerd voor een goed feestje.

Lode, Je laat een grote leegte achter op de chiro. We gaan je nog vaak missen, je was niet alleen een goede kok, maar ook achter de schermen konden we altijd op u rekenen. Als boekhouder van de vzw, beheerder van de website, en zoveel meer ... je stond ons altijd bij met raad en daad.

Lode, Je hebt ons veel mooie herinneringen gegeven door de leuke, maar ook vaak genante, foto's die je maakte. Je zorgde ervoor dat niet alleen wij, maar ook het thuisfront kon genieten van onze activiteiten.

Lode, Wij zullen ons voor 100% inzetten om de chiro te laten voortbestaan. We willen er heel graag voor zorgen dat uw kindjes naar de chiro kunnen komen, omdat we weten dat je er heel erg naar uitkeek om hun eerste uniform aan te trekken.

Lode, Ook voor Claudia zullen wij als chiro altijd blijven klaarstaan zoals jij klaar stond voor ons.

Lode, Voor ons ben je onvervangbaar, ondanks dat jij altijd zei dat iedereen vervangbaar is. We gaan je missen bij alles wat we doen, niet alleen als chirokracht, maar ook als vriend.