Chiro Lozen
Spelen | Lachen | Leren

Wie mag mee komen spelen?


Ben jij tussen 6 en 18 jaar? Weet jij niet goed wat je moet doen tijdens die vele oersaaie zondagnamiddagen? Heb je ooit al gehoord van de Chiro? Met meer dan 100 000 op 1100 verschillende plaatsen in Vlaanderen. Dat betekent dat er ook bij jou in de buurt aan chiro gedaan wordt. Bij jou in de buurt is dat Chiro Lozen!


Wat doen we?


We spelen en ravotten met onze talrijke (h)echte vrienden in verschillende leeftijdsgroepen. Onze leiders hebben elke zondag weer vele fijne spelletjes in petto. Sport, spel, we spelen muziek, we gaan op tocht in de natuur of we knutselen de meest maffe dingen. De oudsten proberen al eens bergen te beklimmen of ze trekken twee dagen de wijde wereld in. Creativiteit, fantasie en spel, garanderen een (h)echte, fijne en aangename vriendengroep. Soms trekken we er ook een weekend op uit, dit vormt dan meteen de ideale voorbereiding op het hoogtepunt van het jaar: Het Bivak! Tien dagen volop avontuur. Een vlot bouwen om een riviertje af te varen, jezelf verkleden en schminken, een trektocht met kaart en kompas in de wijde natuur, in de warme slaapzak luisteren naar een spannend verhaal, in het hoge gras de zon zien ondergaan, naar de wijde sterrenhemel kijken, een heel groot kampvuur maken en liedjes zingen tot de ogen dicht vallen. Herinneringen om nooit meer te vergeten!


Waar en wanneer?


Ook jij kan dit meemaken. Het is zeker het proberen waard, je moet het gewoon meegemaakt hebben! Om de week komen we op zondagnamiddag samen vanaf 13u30 tot 16u30 bij onze eigen chiroheem 't Lodje (leemskuilenstraat 2, 3950 Bocholt).